Careers

A Global Company

Experience working with a global network of associates dedicated to providing outstanding customer service

Logistics Support Officer - Logistiek Medewerker

Onze collega’s in Planning Inventory en Logistics (PIL) zorgen voor de levering van de juiste producten in de juiste hoeveelheden, juiste doorlooptijd en documentatie aan onze klanten. Onze klanten zijn de wereldmerken in IoT, Smart Home, Subscription Broadcasting, Consumer Electronica en Mobility zoals Orange, UPC, Ziggo, Vodafone, Samsung, en Sony als ook grote e- en retailers wereldwijd – Amazon, BOL, Mediamarkt, ASDA, Carrefour enzovoort.

Het logistieke team bestaat uit Demand planners, Supply planners en Logistiek medewerkers. Zij zijn onder andere gevestigd in Enschede, Oldenzaal, Hong Kong, Verenigde Staten, China, India.

Ter ondersteuning van de afdeling in Enschede hebben we een vacature voor een fulltime logistiek medewerker.  

Taken & verantwoordelijkheden:

De taken en verantwoordelijkheden van de logistiek medewerker zijn op te delen in drie categorieën:

·  Creëren en communiceren  van alle specificaties voor de lokale in- en ompak processen;

·  Ondersteunen van de Demand planners in Transit Management activiteiten, zoals het maken en controleren van transfer orders, laad documentatie, facturen, container planning;

·  Support geven bij logistieke en administratieve taken zoals het voorbereiden van maandelijkse voorraad en forecast proces, boekingen maken, documentatie controleren et cetera.

De logistiek medewerker heeft dagelijks contact met collega’s op andere afdelingen zowel in Nederland als wereldwijd en logistiek partners. Je werkt vanuit het kantoor in Enschede en rapporteert aan de lokale manager PIL.

Voor deze rol is het belangrijk dat je:

·  Minimaal een afgeronde MBO opleiding logistiek hebt;

·  minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie en/of omgeving;

·  kennis van logistieke processen, documenten et cetera;

·  positief bent ingesteld en een probleem oplossend vermogen hebt;

·  goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Engelse taal.

Waarom zou jij bij Universal Electronics moeten willen werken:

UE is een sterk groeiende onderneming in de Smart home en IoT wereld. We zijn een wereldspeler, marktleider en onze klanten zijn grote telco bedrijven in EMEAI en retailers wereldwijd. De groei maakt het mogelijk dat we onze nieuwe collega's carrière en ontwikkelingsmogelijkheden kunnen bieden in zowel Nederland als ook ver daarbuiten.

Interesse? neem dan contact met ons op:

Voor vragen neem contact op met  Jasper ter Haar – Manager PIL of Rianne Schutte - HR Manager - telefoon: +31 534888000. Sollicitaties mag je sturen naar hremea@uei.com. 

Apply Now!